• Kinderen in het gras
  • Meisje plukt appel
  • Meisje met aardbeien


Schoolfruit

Vanaf schooljaar 2013-2014 levert (en sponsort) Halm Fruit in het kader van het EU-Schoolfruitpro- gramma ook fruit aan basisscholen. Een verantwoord eetpatroon begint al op jonge leeftijd en Halm Fruit is trots op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van de jeugd.

Inschrijving Schoolfruitprogramma 2014-2015

Scholen kunnen zich inschrijven via inschrijfformulier dat maandag 8 september op de website van het EU-Schoolfruitprogramma wordt geplaatst. Toewijzing van het gratis schoolfruit wordt gebaseerd op volgorde van (bevestigde) aanmelding. Schrijf uw school daarom zo vroeg mogelijk in, dat kan vanaf 8 september 2014 om 9.00 uur. De inschrijving sluit op 26 september om 17.00 uur of eerder als het maximum aantal aangemelde scholen is bereikt. Aan het programma kunnen ongeveer 1.500 basisscholen deelnemen.

Scholen die meedoen met EU-Schoolfruit ontvangen 25 weken lang drie stuks groente/fruit per leerling per week. Tijdens de 25 weken schoolfruit maakt de school gebruik van EU-Schoolfruitlessen, Digibordlessen en Smaaklessen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Een verantwoord eetpatroon begint al op jonge leeftijd. Schoolfruit draagt bij aan het ontwikkelen van dat eetpatroon.